Tubák

A tubákot dohánylevélből őrléssel állítják elő. A XVII. századi Angliában jött divatba.

A finom dohányport orron át szippantják le, miközben élvezik a nagy tisztító tüsszentéseket. Illatosítják jázmin, menta, ánizs, levendula stb. növényekkel.

A dohányport, tubákot szelencében, dobozkában tárolják.

7 jó tanács tubákosoknak:

– A kezdéshez elegendő egy csipetnyi, ami a frissítő élvezetet biztosítja.

– Enyhén szippantsa fel a tubákot, ezzel az abszolút hatás elérhető.

– A felszippantást követően várjon egy kicsit, hogy a snuff (tubák) teljes aromája és a felfrissítő, bizsergő hatás érvényesüljön.

– A csipetnyi Snuff utáni tüsszentés igazi megkönnyebülést okoz.

– Mindegy, hogy a tubákot a kézfejéről, vagy ujjai közül szippantja fel, a lényeg az azt követő élvezet.

– A tubáknak egy picit mindig nedvesnek kell lennie. Ha nem folyik ki könnyedén a dobozból, akkor elég egy kicsit megrázni, amitől újra teljesen fellazul.

– Nyugodtan próbálja ki az összes Pöschl-tubákot, hogy rátaláljon az Ön kedvenc ízére.

A snuff az utóbbi években világszerte egyre több barátra lelt, mint környezet-kímélő, füstmentes dohányélvezet különösen a fiatalok és a hölgyek körében.

By |október 13th, 2013|Categories: Tudástár|0 Comments